Utflykt till Birka 2013-05-21

målning

Hej igår var hela media klassen+ Estefi på Birka. Det var många som kom till skolan när jag kom dit då skulle vi gå direkt till tåget mot centralen ochså vare några som kom till centralen och vi gick tillsammans till statskajen. Det tog 2 timmar att åka till Birka när vi kom fram gick vi en liten bit tills vi kom fram till museet där åt vi våran matsäck sen när vi hade ätit klart så fick vi en guide tur runt ön. Det var sista resan med klassen innan 4:orna slutar. utsiken var helt fantastik man såg jätte lång uppe på kulen man slapp gå hela vägen tillbaka det fanns en genväg som finns nedan för berget.När vi kom tillbaka till museet då bjöd lärarna oss elever på glass sen vare dag att åka tillbaka till Stockholm. vi var några som kom tillbaka till skolan vi kl 16:45 . Tack för en trevligt dag.

Skrivet av: Josse

z Niki    Hejdå Birka tack för den gången

 

Säg vad du tycker

*