Birka 2013

Game match_72

Foto av: Kevin Valdes av: Anna

Sista resan med denna klass med allihopa det tyckte jag var lite halv kul för jag är lite halv förkyld och jag och Philip spelar skänka skepp med varandra. och resan gick ganska bra och jag vill gärna bli frisk och kry men man får jobba o slita sig så man blir frisk jag köpte en skiva med lite medeltids musik och sen ett par fina underbara örhängen. men resan var helt okej dit. Men på hemvägen fick huvudet lite stryk men det var skönt att komma hem till Philip som sen tog hand om mig och gav mig lite finrexin så halsen inte krånglar sig så mycket. Men det var ändå en utmärkt guide vi hade som visade oss runt och förklarade mycket intressanta saker och berättelser lite men nästa gång man åker till Birka så ska jag köpa boken som de har eller köpa den i nån bok handel om de har. men jag vart helt slut efter en mycket lång dag igår och nästa vecka blir det nog mycket bättre.

Mvh: Anna Andersson M4

 

Säg vad du tycker

*